Techne genomineerd voor Trends Gazellen 2021

DELEN

Trends Magazine selecteerde Techne voor Trends Gazellen, als snelgroeiend en innoverend bedrijf dat bestempeld wordt als inspirerend rolmodel voor anderen.

Op deze pagina:

2020; een uitdagend jaar voor Belgische bedrijven en organisaties

2020 zal de geschiedenis ingaan als een heel uitdagend jaar door de coronacrisis.
Heel wat bedrijven en organisaties zagen hun doelstellingen smelten als sneeuw voor de zon of moesten gebruik maken van de vele steunmaatregelen.

De meeste van onze klanten werkten gelukkig al grotendeels via de cloud en konden daardoor de continuïteit waarborgen, ook wanneer medewerkers massaal van thuis gingen werken. Wel was er een grote nood aan advies, want de digitalisering werd nu – gedwongen – enorm versneld en medewerkers hadden heel wat vragen rond efficiënt samenwerken en communiceren vanop afstand. Om die reden besloten we een tiental gratis webinars te geven rond de Microsoft 365 oplossingen. Maar liefst 4000 mensen konden we op die manier op weg helpen om vlot aan de slag te gaan met onder andere Microsoft Teams. Daarnaast boden we via https://teams-support.techne.be gratis Teams ondersteuning aan nonprofits.

We zijn enorm fier dat we op die manier heel wat bedrijven en organisaties konden ondersteunen – én dankbaar voor de vele positieve reacties die we kregen op deze acties.

Daarbovenop kregen we ook nog het fijne nieuws genomineerd te zijn als Trends Gazellen 2021.

Nominatie Trends gazelle 2021

De redactie van Trends Magazine selecteerde voor de 20ste keer 250 Trends Gazellen per provincie. “Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.”

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cash-flow

Word JIJ Trends Gazelle 2022?

We zijn uiteraard enorm dankbaar en fier met deze nominatie. De nominatie is een prestatie van het hele team, maar ook van onze partners en klanten. We zijn enorm blij dat we het afgelopen meer waarde dan ooit hebben gedeeld om Belgische vzw’s en kmo’s te helpen groeien – en tegelijkertijd zelf ook als organisatie enorm gegroeid zijn.

Die kennisdeling is zeker iets wat we zullen aanhouden en wellicht behalen we zo in de nabije toekomst nog een belangrijker doel – dat we ertoe kunnen bijdragen dat ook onze klanten tot de nieuwe Trends Gazellen behoren.

We zijn er namelijk van overtuigd dat mensen en technologie de bepalende rol spelen voor toekomstige Trends gazellen. En daar willen wij jou graag bij helpen door het rendement uit technologie te maximaliseren door het afstemmen van de technologie op je doelen, mensen en processen. Voor meer tijdswinst, efficiëntiewinst en groei. Want dat is wat de Trends Gazellen van 2022 maakt.

Update