Techne gaat samen verder met IT-dienstverlener Savaco

DELEN

Met veel fierheid kondigt Techne vandaag een nieuw strategisch partnership met Savaco aan.

De samenwerking met Savaco uit Kortrijk past volledig in de vooropgestelde groeiambities van Techne en Savaco. Door de krachten te bundelen willen beide partijen hun portfolio verder uitbreiden en de regionale footprint in Vlaanderen en Brussel verder vergroten.

Het team van Techne heeft er ruim 250 collega’s bij.

Louis Sabbe en Walter Van Hecke

Louis Sabbe, COO van Savaco en Walter Van Hecke, oprichter van Techne

Samen sterk in het bouwen van IT-platformen voor digitale versnelling

Beide partijen kunnen vandaag al uitpakken met een bewezen staat van dienst en hebben heel wat expertise in het uittekenen en bouwen van digitale totaaloplossingen op maat van bedrijven en organisaties in Vlaanderen en daarbuiten. Zowel Savaco als Techne hebben het vertrouwen van heel wat gerenommeerde klanten.

Wat betekent deze stap nu voor u?

Door de complementariteit betekent dit voor alle Techne klanten een forse versterking en uitbreiding van de toegevoegde waarde die wij bieden, zowel voor producten als voor diensten. U krijgt nu toegang tot een uitgebreider portfolio, op het vlak van cybersecurity en rond applicaties zoals o.a. Microsoft 365, Dynamics 365 Customer Engagement, Enterprise Service Management en Data Analytics alsook Microsoft 365 trainingen.

Klanten en medewerkers zijn de grootste winnaars

Bij Techne trachten we steeds onze klanten zo maximaal mogelijk te ontzorgen. Met Savaco aan onze zijde kunnen we hier nog verder in gaan. Onze klanten kunnen blijven rekenen op onze mensen en doorgedreven expertise in het uitwerken van oplossingen op hun maat. Daarenboven zal onze expertise versterkt worden door de knowhow en ervaring van Savaco.

De bestaande uitvalsbasis in Roosdaal wordt behouden. Walter Van Hecke van Techne blijft aan boord als bestuurder en behoudt de dagelijkse leiding.

Over Savaco

Savaco is in 1991 opgericht en uitgegroeid tot een technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties begeleidt in hun traject naar digitale transformatie. Meer dan 250 hooggekwalificeerde medewerkers realiseren impactvolle digitale oplossingen in combinatie met kwaliteitsvolle ICT-diensten. Het team is operationeel vanuit kantoren in Kortrijk (HQ), Ieper, Gent, Leuven en Zandhoven.

Savaco heeft een sterke reputatie opgebouwd en heeft een uitgebreide portefeuille aan gerenommeerde klanten in de industrie en de dienstensector.

We kijken er alvast naar uit om samen met de andere collega’s van de Savaco Groep u een nog snellere en betere dienstverlening te kunnen bieden!

Een vraag? Contacteer ons.