Techne behaalt Modern Work certificering en behoort zo tot een selecte groep Microsoft partners

 • Home
 • /
 • Nieuws en tips
 • /
 • Techne behaalt Modern Work certificering en behoort zo tot een selecte groep Microsoft partners
DELEN

We starten deze week met het fantastische nieuws dat Techne de Microsoft Modern Work certificering heeft behaald. Dat is goed nieuws voor ons – maar ook voor jou.

Modern Workplace; je hebt de term vast al vaker gehoord. Het is Microsoft's antwoord op het tijdperk van hybride werken. De moderne werknemer wil flexibel en efficiënt kunnen werken, IT wil dat faciliteren, op een veilige manier.

Die evolutie zorgt voor een toenemende vraag naar gespecialiseerde cloudexperts. Om aan die vraag tegemoet te komen schakelde Microsoft in Oktober 2022 over naar nieuwe Modern Work & Security-certificeringen voor partners.

Zo’n certificaat is een bewijs voor partners dat zij de nodige expertise in huis hebben om organisaties te begeleiden in hun digitale transformatie met behulp van Microsoft 365. De focus ligt daarbij minder op specifieke productcertificeringen, maar meer op de bredere toepassingen als data & AI, infrastructuur, digitale & app innovatie, bedrijfsapplicaties, Modern Work & beveiliging.

Techne: Microsoft Solutions partner voor Modern Work

Techne Microsoft Solutions Partner - Modern WorkOm in aanmerking te komen voor de Microsoft Modern Work certificering moeten IT-partners aantoonbare expertise hebben in digitaliseringsprojecten. Daarnaast moeten meerdere collega’s geavanceerde trainingen volgen en de nodige certificaten behalen. Het is dus een verdienste van het hele team – BEDANKT! – dat Techne zich voortaan tot de selecte groep van Microsoft Solutions partners voor Modern Work mag rekenen.

Dat betekent dat we onder andere deze zaken voor jou kunnen realiseren:

 • Het implementeren en beheren van Microsoft 365 apps en diensten om klanten efficiënter te helpen werken, leren, organiseren, verbinden en creëren
 • Implementeren van moderne beheerdiensten voor Windows en Windows 365
 • Implementeren en beheren van Microsoft Teams, Microsoft Teams toestellen en Microsoft Teams Rooms om klanten te helpen communiceren en samenwerken via chat, vergaderingen en gesprekken.
 • Diensten en oplossingen leveren voor Microsoft Viva om klanten te helpen kennis en expertise te benutten, cultuur en communicatie te versterken, groei te versnellen, of productiviteit en welzijn in balans te brengen
 • Leveren van diensten & oplossingen om eerstelijnsmedewerkers te ondersteunen
 • Aangepaste apps en oplossingen bouwen op het Microsoft 365-platform om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten

Hulp nodig met de digitale transformatie van je organisatie met Microsoft 365? Kies je moment voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.