Bitdefender behaalt opnieuw de hoogste score voor antivirus

DELEN

Er zijn vandaag heel wat antivirus oplossingen die je beschermen tegen dreigingen maar ze presteren lang niet allemaal even goed. Bitdefender daarentegen behoort al jaren tot de top in de beveiligingsbranche. Ook dit jaar kreeg Bitdefender de hoogste score bij een vergelijking met 17 andere aanbieders.

bitdefender beste security

Bron: www.businessinsights.bitdefender.com/bitdefender-achieves-highest-score-in-av-comparatives.-again.-why-this-matters-for-practitioners

Tijdens recent onafhankelijk onderzoek naar de bescherming van Windows endpoints werden 18 leveranciers onder de loep genomen. Bitdefender kwam als beste uit de test.

Onderstaande bevindingen kwamen zoal naar boven:

  • Bitdefender haalde een malwarebeschermingspercentage van 99,9% in de Malware Protection Test en scoorde daarmee aanzienlijk beter dan het gemiddelde.
  • Bitdefender behaalde ook het hoogste malwarebeschermingspercentage van 99,9% in de Real-World Protection Test. Deze test bootst online malware-aanvallen na die een typische zakelijke gebruiker kan tegenkomen bij het surfen op internet.

Dat Bitdefender geen eendagsvlieg is bewijst het feit dat ze jaar na jaar zulke goede resultaten op de onafhankelijke tests kunnen voorleggen.

bitdefender results jaren

Mocht je je afvragen of die test echt onafhankelijk en betrouwbaar is; ook AV-TEST gaf Bitdefender de hoogst mogelijke score in hun laatste test.  Zelf doen we daarnaast ook geregeld tests en daarin stelt Bitdefender nooit teleur.

Wil je je cyberveiligheid opschroeven en de mogelijkheden van Bitdefender bespreken? Onze security experts staan voor je klaar met raad en daad.