Office 365 gratis voor Belgische en Nederlandse studenten en docenten

  • Home
  • /
  • Nieuws en tips
  • /
  • Office 365 gratis voor Belgische en Nederlandse studenten en docenten
DELEN

Het student advantage programma van Microsoft biedt voortaan ook gratis Office 365 licenties voor Belgische en Nederlandse studenten.

Op deze pagina:

Het student programma van Microsoft bestaat al geruime tijd, maar voorheen konden enkel studenten uit de Verenigde Staten genieten van het gratis aanbod. Dat aanbod is nu dus uitgebreid naar landen over de hele wereld, waaronder België en Nederland.

Belgische en Nederlandse studenten krijgen gratis toegang tot de nieuwste Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Acces en Publisher en kunnen de software op maximaal 5 PC’s of Macs en 5 telefoons of tablets installeren. Daarnaast beschikken zij ook over Office Online en 1TB opslagruimte op OneDrive, Microsofts cloud opslag dienst. Dit Office 365 Premium pakket kost normaal gezien €10 per maand of €99 per jaar, het loont dus de moeite om een gratis licentie aan te vragen.

Gratis Office 365 licentie voor studenten aanvragen

Scholen die in aanmerking komen voor de gratis licenties voor hun studenten, dienen zelf reeds een Office 365 licentie te bezitten voor het personeel. Studenten die een gratis versie van Office 365 willen installeren kunnen via deze link het door de school uitgegeven e-mail adres opgeven en zo nagaan of zij in aanmerking komen voor de gratis software.

office-gratis-voor-studenten

Gratis Office 365 voor docenten

Ook docenten kunnen zich aanmelden voor het onderwijsprogramma en zo profiteren van een gratis Office abonnement. Zij dienen deze pagina te gebruiken om zich aan te melden.