Vaarwel Office 2010

DELEN

De stopzetting van de ondersteuning voor Office 2010 werd vorig jaar reeds aangekondigd maar is vanaf vandaag definitief uitgerold. Dit is bijgevolg het uitgelezen moment om over te stappen naar een nieuwe Office (Microsoft) 365.

Wat betekent het stopzetten van de Office 2010 ondersteuning voor jou?

Elk Windows product geniet van 10 jaar ondersteuning. Na de stopzetting kan u deze producten blijven gebruiken maar je begeeft je wel in een verhoogde risicozone.

Verouderde producten worden niet langer voorzien van patches, waardoor ze extra gevoelig zijn voor onherstelbare systeemfouten en virusaanvallen. Zo kan je organisatie veel makkelijker gehackt worden. 

Office 2010 upgraden

Het is dus van groot belang om je Office 2010 licente te upgraden naar een recentere versie om de performatie van je infrastructuur te verzekeren.

Als je nog Office 2010 gebruikt, dan kan je daar vanaf vandaag niets meer doen. Concreet wil dit zeggen dat Microsoft de support voor Office 2010 stopt waardoor er ook geen mails meer ontvangen en verzonden kunnen worden. Dat geldt zowel voor alle Exchange online abonnementen alsook voor de gebruikers van Office 2010 binnen Office 365.  

office 2010 end

Laat je adviseren

De licentie experten willen je graag adviseren inzake Office (Microsoft) licenties. Contacteer ons via info@techne.be of 02/669.00.30