KMO-portefeuille: subsidies voor IT-advies en opleidingen!

DELEN

Techne is erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille waardoor KMO's extra voordelig een ICT-expert onder de arm nemen.

Op deze pagina:

Ben jij enorm gepassioneerd door je product of dienst? Wil je steeds nieuwe kennis opdoen om zo op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen je vakgebied? Dan ben jij zoals de meeste ondernemers waarmee wij samenwerken!

Het liefst wil je zoveel mogelijk bezig zijn met je core business en die passie delen. Maar daarnaast besef je ook dat er een hele waaier aan expertise nodig is om een bedrijf succesvol te maken. Daarom laat je je op jouw beurt adviseren door andere experts.

Wij hebben goed nieuws voor jou, want voortaan kan je dankzij de KMO-portefeuille extra voordelig een ICT-expert onder de arm nemen. Wil je je bedrijf rendabeler maken door je digitale tools onder de loep te nemen? Wil je jouw mensen een grondige IT-training bieden om die tools nog beter te benutten? Geniet dan nu extra voordelig van onze know-how.

Wat is de KMO-portefeuille precies?

De kmo-portefeuille is een maatregel van de Vlaamse overheid waardoor KMO’s en vrije beroepen financiële steun krijgen om experten in een bepaald vakgebied in te huren om hen te begeleiden in bijvoorbeeld innovatietrajecten. Die steun is er omdat de ondernemingen en hun medewerkers er beter van worden, maar ook omdat het de economie in het algemeen stimuleert.

Heel wat ondernemingen en dienstverleningen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Bekijk de checklist op de website van vlaio om na te gaan of ook jouw organisatie recht heeft op de subsidie. De procedure voor het aanvragen van een subsidie is erg eenvoudig, dus doe er je voordeel mee.

Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt zo maximaal € 10.000 steun per jaar.

Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt zo maximaal € 15.000 per jaar.

Erkend dienstverlener

Techne is erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille met registratienummer D.V.A232055. Dat wil zeggen dat we om de 5 jaar een strenge audit ondergaan. Op die manier zorgt de Vlaamse overheid ervoor dat je steeds beroep doet op partners die transparant en correct werken.

Dankzij de KMO-portefeuille kunnen wij nog meer KMO’s helpen om meer rendement te halen uit technologie. Dat doen we door middel van opleidingen, audits, analyses en innovatietrajecten. Wil jij beroep doen op een van deze diensten? Om je organisatie te helpen groeien, efficiënter te werken of meer tijd over te houden voor je core business? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.