Hot keyboard pro: bespaar tijd op repetitieve taken

DELEN

Wanneer je werkt op je PC zijn er heel wat taken die je dagelijks herhaalt, zoals het openen van bepaalde documenten. Hot Keyboard Pro laat je toe om een macro aan te maken die deze taken activeert met een enkele toetsaanslag. Aan elke macro kan je een shortcut koppelen en je kan zelfs inplannen om macro’s automatisch te laten uitvoeren.

Hot keyboard proVoorbeelden van geautomatiseerde acties zijn het openen van documenten, het lanceren van een programma en het automatisch vervangen van een serie karakters of symbolen in eender welke Windows applicatie. De macro’s kunnen handtekeningen, telefoonnummers en andere frequent gebruikte tekst plakken, specifieke folders openen zoals de folder ‘mijn documenten’ of het controlepaneel en een bepaalde webpagina in je favoriete browser openen. Of je kan een macro instellen voor het schikken van de verschillende applicatieschermen op je scherm.
Je kan ook een een opname maken van verschillende handelingen die je doet, zoals een serie toetsaanslagen en muisbewegingen. De afzonderlijke macro’s kan je vervolgens ook na mekaar laten lopen.

Toevoegen van macro’s is heel eenvoudig: je kan bijvoorbeeld wat tekst selecteren en een snelkoppeling intoetsen om een nieuwe macro voor tekst-gerelateerde acties te maken. Macro’s delen met medewerkers kan ook, dankzij de Hot Keyboard Server.

Hot keyboard pro: heel wat tijdswinst

De uitgebreide mogelijkheden en het gebruiksgemak van Keyboard Pro maken de tool geschikt voor alle Windows gebruikers. Naarmate je de tool meer gaat gebruiken zal je meer en meer repetitieve handelingen in een macro plaatsen, wat je gegarandeerd heel wat tijd bespaart.

Een gratis trial kan je hier downloaden, de verschillende prijzen voor upgrades vind je hier.