Logitech Rally Bar Huddle: Eenvoudig videovergaderen

DELEN

De Logitech Rally Bar Huddle is een innovatief, alles-in-een apparaat dat een camera, microfoon en luidspreker integreert in een totaalpakket.

Voortbouwend op de succesvolle lancering van de twee Rally Bar-camera's in 2021, die bedoeld waren voor medium tot grote ruimtes, heeft Logitech nu het vizier gericht op kleinere vergaderlocaties met de nieuwe Rally Bar Huddle. Deze intelligent ontworpen camera is erkend en gecertificeerd voor gebruik met populaire samenwerkingsplatforms zoals Microsoft Teams, Zoom en Google Meet.

rally-bar-huddle

Het unieke aan de Rally Bar Huddle is de veelzijdigheid in configuratie-opties. Je kunt het apparaat aan een vaste (mini-)pc koppelen, gebruik maken van je eigen apparaat via USB-C, of zelfs aansluiten op het Logitech Tap IP touchscreen. Dit zorgt voor een grotere mate van flexibiliteit vergeleken met zijn voorganger, de MeetUp.

Bovendien is het niet noodzakelijk om een minipc te gebruiken dankzij de integratie van CollabOS, Logitech's eigen besturingssysteem dat bij elke Rally Bar-oplossing wordt geleverd, inclusief de Rally Bar Huddle. Dit zorgt voor kostenbesparingen en maakt het aantrekkelijker om een video-oplossing te implementeren in kleine vergaderruimtes.

Een mooie toevoeging is de Logitech tap scheduler, een interactief scherm dat je buiten de vergaderruimte kan plaatsen om ruimtes snel te reserveren of om aan te duiden welke bezet of beschikbaar zijn.

Slimme functies

Het beheer van de Rally Bar Huddle is eenvoudig gemaakt voor IT-teams met behulp van Logitech Sync, die het apparaat kan beheren, configureren en patchen. Daarnaast kunnen ze waardevolle data verzamelen, zoals het gebruiksfrequentie, het gemiddeld aantal gebruikers, en veel meer.

De Rally Bar Huddle heeft ook slimme functies, waaronder de ondersteuning van Group View. Deze functie zorgt ervoor dat de ervaring van gebruikers buiten de vergaderzaal wordt verbeterd door het beeld op te splitsen in meerdere vensters zodat elke deelnemer duidelijk zichtbaar is. Verder wordt later dit jaar de AI Camera Zone toegevoegd, die de aanwezigheid van deelnemers in de vergaderruimte detecteert, terwijl personen buiten de ruimte worden genegeerd.

Ontwerp

Qua ontwerp is de Rally Bar Huddle uitgerust met zes microfoons, een 4K-camera met een gemotoriseerde lenskap om privacy te waarborgen tijdens niet-videogesprekken, en verschillende verbindingsmogelijkheden waaronder HDMI en USB poorten, gigabit internet via RJ45 en wifi-ondersteuning. De Rally Bar Huddle heeft beschikt wel enkel over een 4x digitale zoom in plaats van optische zoom, in tegenstelling tot de duurdere oplossing. Wel beschikt de Rally Bar Huddle over ingebouwde luidsprekers die twee keer zo krachtig zijn als die van de MeetUp.

Rally bar huddle plaatsing

Logitech levert de Rally Bar Huddle met een innovatieve standaard die ook kan dienen als muurbeugel en als houder bovenop een scherm. Als aanvulling hierop biedt Logitech ook optionele covers aan, zoals de 'Easy Clean Cover' voor medische en educatieve ruimtes die regelmatig met alcohol worden schoongemaakt, en een 'Off-White Fabric Cover' voor degenen die de standaard zwarte cover te donker vinden. Eigen prints kunnen ook bij Logitech worden besteld.

Conclusie

Samengevat, is de Logitech Rally Bar Huddle een uitzonderlijke oplossing voor kleine vergaderlocaties,. De drie belangrijke voordelen zijn, naar onze mening:

  1. Veelzijdigheid: Het apparaat kan in verschillende configuraties worden gebruikt - gekoppeld aan een (mini-)pc, via USB-C of met het Logitech Tap IP touchscreen. Daarnaast werkt de Rally bar Huddle met Microsoft Teams, Zoom én Google Meet, wat zorgt voor grote flexibiliteit in gebruik. 
    rally bar huddle-configuraties

  2. Intelligent ontwerp: Dankzij de 6 microfoons, 4K camera en geavanceerde functies zoals Group View en de toekomstige AI Camera Zone wordt een optimale vergaderervaring gegarandeerd, zowel voor de aanwezigen in de vergaderzaal als voor degenen die op afstand deelnemen.

  3. Eenvoudig beheer: Met behulp van het CollabOS besturingssysteem en Logitech Sync kunnen IT-teams het apparaat moeiteloos beheren, configureren en patchen, terwijl ze waardevolle analytische data verzamelen.
    logitech rally bar huddle beheer

Door deze troeven maakt de Logitech Rally Bar Huddle een waardevolle investering voor ieder bedrijf dat op zoek is naar efficiënte en budgetvriendelijke vergaderoplossingen.

Beschikbaarheid

De Rally Bar Huddle en Tap IP zijn nu beschikbaar via Techne.

  • Adviesprijs Logitech Rally Bar Huddle: €1999 excl.
  • Adviesprijs Logitech Rally Bar Huddl + Tap IP: €2699 excl.

>> Vraag vandaag je scherpste prijs <<